Tuesday, January 6

Dupa vacanta


Uitandu-ma acum pe blog observ ca nu se intelege mare lucru din pozele vitrinelor. Imi pare rau, au fost facute cu mobilul si, din pacate, nimic din magia creata nu a putut fi captat.

Vitrinele Hermes erau grandioase si probabil cele mai scumpe din sezonul Craciunului. Tot mobilierul era in argint batut sau sculptat: canapeaua, vesela si toate ornamentele. Tema a fost fascinanta Indie, care reprezinta sursa de creatie pentru Hermes de cateva sezoane. De-asupra vitrinelor sunt puse niste boxe astfel ca in momentul in care te apropii sa le vizitezi esti acompaniat de muzica, tot indiana. Este o calatorie prin vis intr-un basm indian cu maharajahi si printese imbracate in sari. (am gasit pe net o poza tot cu o vitrina Hermes si aceleasi inspiratii indiene, insa cred ca este din vara)


Vitrinele Lanvin au fost originale si au descris atat de bine spiritul lui Albert Elbaz. In prezent este creatorul meu preferat pentru modul in care a reusit sa readuca in actualitate marca Lanvin si pentru toate colectiile incarcate de feminitate. Parca creaza pentru zane. Se zice ca nu de putine ori participa la realizarea vitrinelor magazinului de pe Rue St Honore. Dar totul este o joaca: de Craciun diverse animale purtau accesorii Lanvin: maimute, pasari, gorile. Ca si cum nimic din moda nu trebuie luat foarte in serios


Acum, dupa vacanta, asteptam soldurile care se anunta imbietoare: mai toate firmele vor incepe cu 50%, ca stocurile sunt mari si trebuie sa se scape repede de ele, pentru a lasa loc noilor colectii. Deoarece magazinele se pregatesc deja pentru pre-colectiile de primavara-vara. Ritmul in aceasta industrie a devenit aproape ametitor.


Deci fetelor, dupa vacanta vine vremea cumparaturilor!



No comments:

Related Posts with Thumbnails