Sunday, November 29

Cadouri de Craciun





Pentru ca e vremea sa ne gandim la cadouri, va propun doua solutii care nu tin de lux sau "fashion" dar care pot aduce zambetul multor persoane defavorizate:


UNICEF (http://www.unicef.ro/ ) este organizatia care nu mai are nevoie de prezentare si care propune in fiecare an o gama frumoasa de felicitari de Craciun. Am cautat pe internet un boutique on-line Unicef Romania, asa cum exista in Franta si nu am gasit. Sunt sigura insa ca puteti gasi in diverse magazine, toata gama de produse. Ele asigura veniturile pentru achizitionarea de mancare, kit-uri de ajutor si vaccinuri pentru copii, din zone defavorizate din lume. La cumpararea unei felicitari sau a oricarui alt produs, pe langa faptul ca veti bucura destinatarul, veti reusi sa faceti un bine pentru copii.
CHARITYGIFT (www.charitygift.ro ) este un boutique on-line solidar, probabil prima initiativa de acest gen din Romania. In Franta exista concept-store-ul Merci, iar acasa avem CharityGift. Va invit sa-l vizitati: la achizitionarea unui produs puteti alege ca un procent din pretul acestuia sa se duca catre o asociatie umanitara, pe care o alegeti dintr-o lista intreaga. Proiectul tocmai a serbat un an si nu pot decat sa-i doresc cat mai multi si, mai ales, sa aibe puterea sa ajute cat mai multe cauze!

No comments:

Related Posts with Thumbnails