Sunday, June 20

Agenda de toamna in moda


windows in Paris: colectia FW'10-'11 Jil Sander

windows in Paris: colectia FW'10-'11 Jil Sander

windows in Paris: colectia FW'10-'11 Jil Sander

Scriu acest post acum in perioada in care va incepe in curand, prin solduri, destocarea colectiei actuale de vara. Se face loc pentru pre-colectiile de toamna-iarna si vitrinele din Paris si-au expus aceasta colectie inca de la sfarsitul lunii mai. In saloanele de specialitate ce se vor derula in septembrie la Paris va incepe comercializarea colectiei de primavara-vara 11.
O parte din marcile romanesti vor veni la Paris sa vanda colectia de primavara-vara 2011. Am incercat sa vizitez la fiecare sesiune expozantii romani de la Salonul de Prêt-à-Porter, din dorinta de a-i cunoaste personal dar si de a cunoaste munca pe care o fac. La Who’s Next nu prezenta pana acum decat Corina Vladescu si inca nu am avut inca ocazia sa o intalnesc. Cunosc cele doua saloane si trebuie sa spun ca la nivel de oferta nu-mi este inca foarte clar care e diferenta. Pe partea de atmosfera si calitate ambientala, Who’s Next pare mai viu si mai modern. Dar zic « pare » deoarece pe perioada cand lucram la Dice Kayek am facut Salonul de Prêt-à-Porter si aveam buyeri importanti, deci nu este ocolit asa cum se zvoneste.

Imi permit un sfat catre toti expozantii romani de la PAP : incercati sa negociati o amplasare mai buna. Daca nu ma insel numarul este destul de mare, contractul incheiat cu organizatorii salonului este de ‘grup’ prin Fepaius. Folositi aceasta forta data de « grup » si puneti Fepaius-ul la negociere pentru un amplasament mai bun. Nu zic ca toti care sunt la salon merita sa fie acolo, insa Adelina Ivan nu are ce cauta in coltul cel mai indepartat si mai « intunecat » al salonului.
photos: J'adore Paris

No comments:

Related Posts with Thumbnails