Thursday, October 20

Pe strazile din Milano



Sunt la Milano de cateva zile: in timpul zilei caut tesaturi creative si vizitez producatori de lana, sau brodeuri sau dantelieri si serile ies pe strazi cu gatul sucit la cladiri, biserici, reclame sau cu privirea la cravatele si camasile signorilor milanezi atat de eleganti. Nu degeaba sartorialistul are cele mai reusite poze ale elegantei masculine pe strazile din Milano sau Florenta.


Din Milano, Italia pare tara lui Armani. Armani este un fel de Messi din Spania, acolo la orice colt de strada dai de fata banala a celebrului jucator de fotbal, care este imaginea multiplelor produse. Aici Armani, numele si nu personajul, este intalnit si el cam la fiecare coltisor de strada, afisaj de metro sau autobuz, perete din piatzete sau de aeroport. Armani, firma familiala cu o cifra de afaceri uriasa si care nu este inca detinuta de nici un grup sau fond de investitii. Va inchipuiti cum sta Arnauld cu ochii pe aceasta marca! Armani care are nici nu stiu cate linii, pe nu stiu cate nivele de pret si care reuseste sa apara cu rochii impecabile pe covorul rosu dar si cu tshirt-uri realizate in Bangladesh purtate de toate generatiile de adolescenti. In imagine, reclama pusa pe un zid care de 20 de ani nu a "vazut" decat reclame la Armani, nimeni altcineva nu reuseste sa puna vreo reclama pe el. (pe o strada de langa Duomo).


Lasand la o parte moda...reclama la un site de intalniri extraconjugale !!! realizat pentru femei. "Din principiu, nu oferim carte de fidelitate!".

No comments:

Related Posts with Thumbnails