Sunday, January 10

Moulin Rouge


Cadou de Craciun de la prieteni dragi: bilete la Moulin Rouge ..... si recunosc ca stand in Paris, am considerat tot timpul ca e prea turistic pentru moment si ca o sa-l vad eu altadata! Parisul are partile ce le dezvaluie locuitorilor pe masura ce se lasa cunoscut, insa cred ca trebuie sa-mi reamintesc mai des sa nu uit sa-l privesc cu ochii turistului.... la urma urmei acest oras m-a impresionat cand ii colindam stradutzele, ca si turist, fara sa ma gandesc vreodata ca voi locui in el.
Sunt un fun al dansului, al music-hall-ului, al spectacolelor in care costume si dansatori profesionisti creaza spectacole de culoare, vesele si universuri de poveste . La Moulin Rouge am avut surpriza sa descopar un program foarte bine pus la punct, cu o trupa de calitate si costume de cabaret pline de culoare. Sfatuiesc pe toti cei care trec prin Paris in vacanta sa-si rezerve o seara pentru a-l vedea. La urma urmei nu degeaba rezista prin ani si face cozi....trec des prin fata "Moarei rosii" si de fiecare data cozile se intind pana in strada.
Sunt doua spectacole: unul de la 21h, altul de la 23:30h, faceti rezervare din timp si pregatiti-va sa platitit un pret care nu-mi pare mic: 90-120 euro, in schimbul caruia mai intra o jumatate de sticla de sampanie de persoana. Daca doriti sa mancati pretul se schimba, evident, insa nu va sfatuiesc.....fetele sunt atat de frumoase ca nu va veti indura sa aplecati ochii in farfurie ca sa cautati urmatorul dumicat de mancare.
Si pentru ca este o poveste de succes si numele sau si-a castigat dreptul de a vinde diverse produse, descopar cu stupoare ca exista un parfum Moulin Rouge de vanzare la magazinul cabaretului!!! Strategie de marketing ce uite ca nu se aplica numai caselor de moda, celor de bijuterii si marcilor de imbracaminte.




Cabaret ce a fost subiect de film si carti, a inspirat clipul de mai jos, e adevarat mult prea kitch pentru cum se prezinta realitatea acestuia in prezent; interpretarea cantaretelor este totusi superba!



No comments:

Related Posts with Thumbnails