Friday, May 7

Castigatorii de la Hyeres 2009




MARITE MASTINA ET ROLANDS PETERKOPS - Letonia
(photo Cafe Mode)

SIMON-PIERRE TOUSSAINT - Belgia

Nu pot sa nu va vorbesc despre cei care au castigat festivalul anul trecut si care au fost prezenti ca invitati, la aceasta editie.

Marii castigatori de anul trecut, adica cei alesi de juriu si care au primit bursa L'Oreal au fost letonienii MARITE MASTINA ET ROLANDS PETERKOPS. Anul acesta au prezentat la sfarsitul fiecarei seri, dupa prezentarile candidatilor, o colectie realizata special pentru acest festival. O colectie rafinata, plina de poezie aproape: nu stiu prin ce mecanism intern tinutele manechinelor erau parca tinute de ciocurile unor pasari in zbor: la aparitia manechinelor publicul a fost mut. Deoarece aparatul nu mai avea baterie (legea lui Murphy functionand perfect) am incercat cu Iphone-ul insa rezultatul fiind slab, am adaugat photo de pe blogul Cafe Mode.
Castigatorul premiului Svarovski, SIMON-PIERRE TOUSSAINT din Belgia a prezentat o mini colectie intr-unul din showroom-uri.
O instalatie "omul din copac" a fost realizata in curte si "deschisa" publicului care dorea sa vada interiorul sau; realizata pentru festival.

No comments:

Related Posts with Thumbnails