Thursday, May 27

Tenis, Roland Garros & fashion

Rene Lacoste - fondatorul marcii

Lacoste: campania vara 2010 "Un peu d'air sur terre"

Venus Williams

Sharapova

Hermes primavara-vara 2010

zgura de la Roland Garros

De cateva zile a inceput Roland Garros si ma gandeam ca in liceu pe vremea cand juca Sampras, Agassi, Muster, Michael Chang, Bruguera si Ivanisevici visam sa vad o finala de Roland Garos. Acum ca traiesc la Paris n-am facut nici cel mai mic efort sa cumpar un bilet si sa vad un meci. Ironic, nu ? Acum, generatia de care v-am vorbit mai sus probabil isi petrece timpul cheltuind banii castigati prin atata efort fizic si alti jucatori se lupta pentru topul clasamentului. In opinia mea tenisul este unul dintre cele mai frumoase sporturi : prin modul in care se deruleaza, prin costumatia jucatorilor, etc. Nu sunt multe sporturi in care se cere liniste inainte de « joc », nu ? Si zgomotul pe care il scoate mingea in momentul in care este lovita cu putere de catre racheta, culoarea zgurii, trupurile aproape perfecte si bronzate ale jucatorilor…..

Este un sport care in moda a inspirat ceva creatori, daca e sa ne gandim numai la prezentarea Hermès pentru acest sezon. O prezentare reusita a creatorului care iata, a anuntat ca paraseste aceasta casa de moda. Si tot din tenis vine cel care il va inlocui, din nou ironic nu ? Designerul actual al marcii Lacoste, Christophe Lemaire il va inlocui pe Jean Paul Gaultier. Lacoste este marca care s-a inspirat direct din universul acestui sport fiind fondata chiar de un jucator de tenis.
In urma succesului inregistrat ca si turneu de tenis, Rolland Garros a devenit o marca de imbracaminte sport ce se poate gasi in magazine precum Galeriile Lafayettes sau care se vinde on-line pe site-ul oficial al turneului.

No comments:

Related Posts with Thumbnails