Sunday, June 13

Cursurile lui Adrian Oianu (II)

Adrian Oianu continua seria de cursuri si aveti mai jos detaliile despre subiectul acestora. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa o contactati pe Catrinel Chiriac la catrinel.chiriac@gmail.com
sau catrinel.chiriac@adrianoianu.com,

Curs I. Curs de aplicare a istoriei modei in industria de astazi
Acesta nu este un curs care se ocupa de teoria modei. Este un curs in care te perfectionezi in a aplica cunostinte de istoria modei, creativ, in designul vestimentar contemporan. Cursul isi propune sa te invete sa singularizezi elemente importante din istoria modei si valoroase pentru designul vestimentar contemporan.
Durata - 4 saptamani

Curs II. Curs aplicativ de istorie a artei in moda contemporana
Acest curs se va ocupa cu interpretari neconventionale, prelucrari din istoria artei.
Acest curs urmareste o dezvoltare a gustului estetic, o crestere a capacitatii creative si conceptuale a designerului si o initiere in arta prin intelegerea momentelor majore ale istoriei acesteia. In cateva cuvinte, stimularea creativitatii este scopul acestui curs, cat si intelegerea procesului prin care trece o minte creativa.
Durata - 4 saptamani

Curs III. Curs de desen, silueta si flat sketch pentru design vestimentar contemporan
In acest curs, vom invata cum sa ne folosim de desen ca unealta creativa si mijloc eficient si economic in dezvoltarea propriului concept de design vestimentar.
Desenul va fi studiat si aplicat ca arma de eficientizare si testare a propriilor idei
Durata - 4 saptamani

Curs IV. Curs de aplicare a tehnologiilor de coasere in creatia vestimentara
Tehnologia de coasere evolueaza in fiecare an. O minte creativa se poate folosi de aceasta in procesul de productie si de creatie. Vom invata ce sa facem si cum sa exploatam la maxim utilajele si tehnologia de ultima ora pornind de la tehnicile de coasere, asamblare, finisare si decorare.
Durata - 4 saptamani

Curs V. Curs de concepere story-board si definitivarea unei colectii
Acest curs isi propune sa te ajute in a-ti construi un story-board coerent si in detaliu, sa-ti usureze conceptia unei colectii pentru a te ajuta sa o duci pana la capat.
Durata - 4 saptamani

No comments:

Related Posts with Thumbnails