Sunday, June 13

Movie lover: Sex & The City 2

Ladies nu scapati acest film, indiferent ce zic blogurile, criticii, revistele. Oferiti-va o evadare in lumea celor "O mie si una de nopti" si a viselor "made in USA"! Este un film in care ai sentimentul ca echipa de filmare a luat-o razna insa intr-un sens simpatic; parca ii vad pe producatori "briefand-o" pe Patricia Field - cea care s-a ocupat de costumatie - " Ms. Field the budget is infinit, so do whatever you want, it's freestyle!". Si dna Field a luat in serios chestia asta insa cu o limita: nu a uitat nici una din marile marci care-si permit o aparitie intr-o productie hollywoodiana: Chanel, Dior, Vuitton, Lanvin, Louboutin, Giuseppe Zanotti printre altele. Pai ce alt film ne ofera imaginea unei fuste haute-couture cu crinolina, asortata cu un tshirt de bumbac, in mijlocul unui souk? Sau a unei secvente casnice in care Carrie priveste un film alb-negru cu Cary Grant, intinsa pe abdomenul lui Mr Big. Sigur, secventa e banala insa ea face toata treaba asta intr-o rochie Lanvin de vreo 4-5000 de euro, cu lejeritatea cu care ar purta un capotel de casa.

Am ras si am fost fermecata de ultra luxul calatoriei realizata de cele patru in Abu Dhabi, de feeria de culori a garderobei, a locurilor de filmare, a bucatelor orientale si de muzica, care trece de la hip-hop-ul american la acordurile orientale si acompaniaza frumos orice secventa. Ori imaginile s-au suprapus perfect asupra viselor din copilarie izvorate din lecturarea celor "O mie si una de nopti" ori am avut nevoie de o comedie usoara!

Totusi, din tot ce am citit despre acest film nimeni n-a vorbit de aparitia surpinzatoare a Lizei Minelli. Si cand zic suprinzatoare este atat pozitiv: vocea si miscarea scenica sunt cele pe care le stiam din tineretile sale si inca are niste picioare superbe, desi cred ca e bine trecuta de 70 de ani. Negativa pentru ca fata ii era "blocata" de o multime de operatii estetice atat de evidente. Cu toate astea momentul in care canta melodia lui Beyonce " Put a ring on it" este excelent!
Ah si mai este unul: cel in care Charlotte si Miranda vorbesc despre cat de greu este sa fii mama si sa mai ai timp si pentru tine. Cred ca va ramane antologica aceasta segventa.
Cum ziceam: nu-l ratati! Este o comedie care vorbeste despre prietenie si mai presus de tot, despre femeia secolului 21!




1 comment:

Cartier18 said...

L-am vazut! L-am vazut! L-am vazut!

Related Posts with Thumbnails