Wednesday, January 28

Despre Pierre Berge in revista The One

Despre YSL s-a tot vorbit anul trecut.O data cu decesul sau toate revistele au facut bilantul unei vieti dedicate frumosului si modei. Despre Pierre Berge se vorbeste mai putin.....in Romania. Eu v-am vorbit un pic pe blog, in urma vizitei pe care a facut-o la IFM. Acum va vorbesc din nou prin intermediul unui interviu pe care am avut sansa sa i-l iau si care este publicat in revista The One. Pe site-ul revistei aveti o mica parte, asa ca va invit sa dati fuga la chiosc si sa cumparati ultimul numar.

http://www.onemagazine.ro/fashion/fashion/3803992-pierre-berge-cealalta-fata-a-casei-de-moda-ysl

Apoi mai promit ca revin cu alte lucruri interesante din domeniu deoarece ma pregatesc sa vizitez standurile marcilor romanesti care participa la targul de pret-a-porter: Maria Lucia Hohan, Elena Perseil, DaDa, etc.

2 comments:

Unknown said...

Foarte bine condus interviul, artisto!
Ma rog, sa zica omul ca arta e ceva care dureaza si nu ceva trecator...hm... dar teatrul? Muzica? In fine, "ce este arta" e o mare întrebare, a tratat-o si Caragiale într-o schita :-))

Mi se pare cam amar finalul. Nu cred ca este sfârsitul unei epoci. E sfârsitul epocii lui, da, asta e clar, e batrân, "vaduv" si depasit de evenimente (managerial vorbind). Dar o sa fie haute couture mult si bine, rafinamentul n-a murit de batrânete, ca el...

U-pH said...

Foarte interesant articolul.
Nu as putea sa imi exprim o parere nu stiu mare lucru despre moda, insa imi place interviul pe care l-ai luat si curajul tau, si mai ales felul in care scrii. Si eu ador Parisul si mi-as dori sa il revad...poate intr-o zi !

Related Posts with Thumbnails