Thursday, October 1

Back, again!

incepe sezonul stridiilor

gradina interioara a unui concept-store special din Paris : Merci. Profitul este in totalitate folosit pentru a finanta programe umanitare din Madagascar, una din cele mai ieftine destinatii de lohn.
Proprietara sa, a creat marca Bonpoint - imbracaminte scumpa de copii - si cunoaste aceasta zona deoarece acolo a produs o mare parte din articole.

"Incetati sa masacrati engleza" - reclama la cursuri de engleza si e "funny" pentru ca efectiv francezii sunt cam zero



Nu am vazut niciodata atata reclama de educare ca in Franta: aici o campanie de educare impotriva vandalizarii statiilor de biciclete! "Sa distrugi o bicicleta este simplu deoarece nu se poate apara!"


Urme romanesti in Paris.

lectura intr-un H&M, sub un stander de imbracaminte, asta da pasiune pentru carti!


vitrine de poveste la Moschino!

"Mille feuilles" la Grande Epicerie de Paris - cel mai bun!


"la petite coquette" - uitati-va cum pozeaza!

Expozitie americana in Bon Marché


Le Bon Marché


invitata sa expuna Lindsay Lohan - poza a fost facuta cu o zi inainte sa citesc ca va fi consultant artistic la Ungaro. Cand am vazut colectia ei m-am distrat...acum imi zic ca cei de la Ungaro sunt ori geniali ori fraieri. Vom vedea!



colectia Lindsey Lohan....oarecum banal


Paris la apus
Institut Francais de la Mode

un perete din IFM este tapetat cu pozele absolventilordesene pe asfalt in centrul orasului

vitrina Galeries Lafayette....nu stiu daca se intelege: ca si cum o tipa priveste de sus orasul, era foarte ingenios facuta si cand te apropiai de geam auzeai zgomotul specific unui oras aglomerat, masini, claxoane....prin niste boxe puse de-asupra vitrinei. Hermes mai foloseste boxe in afara boutique-ului istoric, pentru a difuza muzica specifica tematicii vitrinelor sale.


informare prin panouri puse in statiile de metrou despre program-ul de ameliorare a transportului in regiunea pariziana, se intinde pe 4 ani.....asta e poze pt primaria Bucurestiului, poate fac si ei un program, ca sa rezolve macar cu parcarea...


Cateva evenimente personale, alte cateva proiecte la care muncesc, un drum intre Paris si Bucuresti dar, si o oarecare dezorganizare m-au tinut departe de blog. Am strans totusi cateva articole interesante pe care vi le voi destainui in curand.

Pana atunci cateva poze....din Paris evident.

No comments:

Related Posts with Thumbnails